fbpx

Online Spaans leren spreken en begrijpen

Bij Citadel leer je de vele aspecten van de Spaanse taal. We nemen je mee in het spreken, het lezen en het schrijven. Dankzij onze speciale methode zul je de grammatica goed begrijpen en ervaar je hoe jouw vocabulaire zich voortdurend uitbreidt.

Interactief, afwisselend en leuk

Door met kleine groepen te werken zorgen we ervoor dat de online lessen interactief, afwisselend en leuk blijven. We nemen je op een speelse manier mee in de lesstof zodat je de taal op de meest prettige en effectieve wijze kan leren.

Kleine online klassen, hoge effectiviteit

De online groepslessen bevatten maximaal 6 deelnemers. Zo zorgen we ervoor dat er de ruimte is om persoonlijke aandacht te besteden aan elke deelnemer. Het tempo van onze Spaanse cursussen ligt hoog zodat je de kennis snel in het echte leven kunt gebruiken.

Spaans online of klassikaal

Kun je niet naar de school komen, of is het simpelweg voor jou makkelijker om de lessen vanuit huis te volgen? Geen probleem! Naast onze klassikale cursussen, heeft de team van Citadel ook ervaring met het geven van online cursussen. We zetten een scala van digitale tools in die onze lessen leuk en afwisselend maken.

Waarom Citadel?

Native speaking docenten

Kleine groepen, veel individuele aandacht

Actief aan de slag met de taal

Effectief door interactieve aanpak

Dit zeggen anderen over Citadel

Geen recensies gevonden.

Kosten en roosters

Twijfel je over je niveau?

Bekijk hier ons studieprogramma