fbpx

Enkele veelgestelde vragen

Bij Citadel krijg je Spaanse les op een leuke en persoonlijke manier. Het is bewezen dat je sneller leert en de kennis langer blijft hangen wanneer je plezier ervaart in het leren.

Bovendien kun je vakmanschap van ons verwachten. We hebben ruime ervaring in het leren van de Spaanse taal op alle niveaus en voor alle denkbare doeleinden. Partners van Spaanstaligen die met de schoonfamilie wilden praten, professionals die zaken moesten doen met Spaanstalige landen of gewoon taalliefhebbers zijn jou al voorgegaan!

Wil je nog meer weten over onze team of onze methode? Lees dan hier over ons of boek een gratis intake!

Ja, we organiseren ook online cursussen. De prijzen en voorwaarden blijven hetzelfde als voor lessen op locatie. Tijdens je inschrijving kies je voor online of fysieke lessen.

We streven ernaar om de lessen zoveel mogelijk in het Spaans te verzorgen. Af en toe kan het echter handig zijn om vooral de grammatica in het Engels of Nederlands uit te leggen, zeker in de Beginnerscursussen.

Voor beide groepslessen en een privé cursus kun je je aanmelden hier aanmelden.

Groepslessen gaan 5 keer per jaar van start . Privé lessen kunnen op elk moment beginnen. Voor beide formaten kun je je via ons aanmeldformulier inschrijven.

Nee, alle schoolvakanties voor de regio Zuid-Holland zijn ook bij ons lesvrije periodes. Ook tijdens nationale feestdagen is Citadel dicht.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je door vakantie, je werk, ziekte of andere onvoorziene omstandigheden een les moet missen. Dat is niet erg. Je docente laat jou dan weten wat er behandeld werd tijdens deze les en wat het huiswerk is. Als je een online cursus volgt en tijdig laat weten dat je verhinderd bent, kan je docent zelfs de les voor je opnemen.

Wil je deze les liever inhalen? Dan kun je een privé les reserveren. Neem dan even contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

We gebruiken materiaal dat aansluit bij onze interactieve methode. Gente Hoy is een reeks leerboeken van de prestigieuze uitgever Difusión die het intuïtief leren van de taal bevorderen. Tijdens je inschrijving kun je de boeken al bestellen, zodat ze bij de eerste les voor je klaar liggen.

Je kunt het materiaal tijdens je inschrijving bestellen wanneer je fysieke lessen volgt. Dan ligt het voor je klaar bij de eerste les en weet je zeker dat je de juiste boeken op tijd tot de beschikking hebt. Je kunt de boeken ook elders kopen. Bestel ze in dat geval tijdig en let wel op dat je de juiste boeken hebt! Er zijn namelijk ook Duitstalige edities van sommige boeken. Bij Citadel gebruiken we uiteraard uitsluitend de Spaanse editie.

Volg je een online cursus? In dat geval krijg je van ons een link om zelf de juiste boeken te bestellen. We raden je aan om dit tijdig te doen, minimaal een week voor aanvang van de cursus.

Dit zijn de niveaubeschrijvingen van het Europees Referentiekader. Met andere woorden, deze classificaties geven het niveau van de beheersing van een taal aan, zodat taalonderwijs en taalexamens zich aan één en dezelfde standaard houden. Wil je weten wat er van jou wordt verwacht binnen de verschillende niveaus? Klik dan hier.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat Citadel een veilige locatie is om talen te leren. We informeren altijd naar de huidige maatregelen en volgen deze nauwkeurig.

We vragen al onze studenten om hun medewerking. Jullie kunnen bijdragen aan deze veiligheid door de maatregelen in het lokaal te volgen. Ook horen we het graag zsm wanneer je klachten ervaart die gerelateerd zijn aan het coronavirus.

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in het klaslokaal of op weg hier naartoe. Het is een klein risico wat je, door je in te schrijven, in eigen overweging zal moeten nemen.

We hebben het leslokaal zo ingericht dat alle RIVM maatregelen daar kunnen worden nageleefd. Maar mochten toekomstige omstandigheden klassikaal onderwijs onmogelijk maken, dan zullen we ervoor zorgen dat de cursus online door kan gaan.

    Contact

      Contact