fbpx

Inschrijven

Reserveer hier je plek in een van onze cursussen.

Groepscursussen worden volgens een vast schema gegeven. De volgende ronde begint in augustus. Je hebt t/m 18 augustus om je aan te melden. Let op: de cursus waaraan je mee wilt doen kan hiervóór volraken.

Privélessen kunnen op elk moment van start gaan. Boek ajb eerst hier je gratis intake om je wensen en rooster te bespreken.

Laden...

Twijfel je over je niveau? 

Bekijk hier ons studieprogramma, of plan een gratis online kennismaking om samen jouw niveau Spaans te peilen.

Is het niet mogelijk om je niveau te selecteren? 

Het kan zijn dat de inschrijfperiode voor deze cursus al verlopen is, of dat hij volgeboekt zit. In overleg zou je (iets) later kunnen aansluiten, of op de wachtlijst gezet worden. Neem zeker contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijfpagina FAQ

Ja, na je inschrijving ontvang je als bijlage bij de bevestigingsemail automatisch je factuur.

Jazeker. Beide in de publieke en privé sectoren is er heel vaak een budget waarmee de werknemer onze cursussen kan boeken. Hier zijn er twee opties voor. De snelste oplossing is dat de student zelf de cursus boekt en betaalt om deze kosten vervolgens te declareren bij zijn/haar werkgever. Als dat geen optie is, neem contact met ons op om samen te kijken wat mogelijk is.

Je kunt het materiaal tijdens je inschrijving bestellen wanneer je fysieke lessen volgt. Dan ligt het voor je klaar bij de eerste les en weet je zeker dat je de juiste boeken op tijd tot de beschikking hebt. Je kunt de boeken ook elders kopen. Bestel ze in dat geval tijdig en let wel op dat je de juiste boeken hebt! Er zijn namelijk ook Duitstalige edities van sommige boeken. Bij Citadel gebruiken we uiteraard uitsluitend de Spaanse editie.

Volg je een online cursus? In dat geval krijg je van ons een link om zelf de juiste boeken te bestellen. We raden je aan om dit tijdig te doen, minimaal een week voor aanvang van de cursus.

Het cursusgeld dient direct bij de inschrijving betaald te worden. Achteraf of in termijnen betalen is dus niet mogelijk.

Je kunt via deze pagina je contactgegevens en vraag achterlaten, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.