fbpx

Inschrijven

In ons studieprogramma vind je informatie over de inhoud van onze cursussen.

Groepscursussen worden volgens een vast schema gegeven.

Laatste plekken voor onze intensieve zomercursussen! Boek de jouwe vandaag nog!

Je kunt je nu ook aanmelden voor de cursussen die eind augustus van start gaan. De inschrijfdeadline hiervoor is 19 augustus.

Wil je meedoen aan een cursus die reeds begonnen is? Stuur een email naar info@citadelspaans.nl om te kijken wat mogelijk is.

Privélessen kunnen op elk moment van start gaan. Boek ajb eerst hier je gratis intake om je wensen en rooster te bespreken.

Laden...

Twijfel je over je niveau? 

Bekijk hier ons studieprogramma, of plan een gratis online kennismaking om samen jouw niveau Spaans te peilen.

Is het niet mogelijk om je niveau te selecteren? 

Het kan zijn dat de inschrijfperiode voor deze cursus al verlopen is, of dat hij volgeboekt zit. In overleg zou je (iets) later kunnen aansluiten, of op de wachtlijst gezet worden. Neem zeker contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijfpagina FAQ

Ja, na je inschrijving ontvang je als bijlage bij de bevestigingsemail automatisch je factuur.

In de laatste stap van het inschrijfformulier hierboven word je drie betaalmethodes aangeboden: iDeal, creditcard en PayPal.

Jazeker. Beide in de publieke en privé sectoren is er heel vaak een budget waarmee de werknemer onze cursussen kan boeken. Hier zijn er twee opties voor. De snelste oplossing is dat de student zelf de cursus boekt en betaalt om deze kosten vervolgens te declareren bij zijn/haar werkgever. Als dat geen optie is, neem contact met ons op zodat we de betaling direct met je werkgever kunnen regelen.

Het kan voorkomen dat wij een cursus aanbieden op jouw niveau en op een dag en tijd die jou uitkomen, maar dat je door vakantie of werk een aantal lessen gaat missen. Het is niet erg als je een of twee lessen mist, dat gebeurt nogal eens en normaal gesproken kan de leerling zelf de stof doornemen met de instructies die hij/zij van de docent krijgt.

Mocht je meer dan twee lessen gaan missen, neem dan contact met ons op om te kijken wat er in jouw specifieke situatie mogelijk is. We denken graag met je mee zodat je de cursus alsnog kunt volgen.

Je kunt het materiaal tijdens je inschrijving bestellen wanneer je fysieke lessen volgt. Dan ligt het voor je klaar bij de eerste les en weet je zeker dat je de juiste boeken op tijd tot de beschikking hebt. Je kunt de boeken ook elders kopen. Bestel ze in dat geval tijdig en let wel op dat je de juiste boeken hebt! Er zijn namelijk ook Duitstalige edities van sommige boeken. Bij Citadel gebruiken we uiteraard uitsluitend de Spaanse editie.

Volg je een online cursus? In dat geval krijg je van ons een link om zelf de juiste boeken te bestellen. We raden je aan om dit tijdig te doen, minimaal een week voor aanvang van de cursus.

Het cursusgeld dient direct bij de inschrijving betaald te worden. Achteraf of in termijnen betalen is dus niet mogelijk. Je kunt met iDeal, Paypal of creditcard betalen.

Je kunt via deze pagina je contactgegevens en vraag achterlaten, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.