fbpx

Over ons

We begeleiden graag Nederlanders die Spaans willen leren zodat ze deze prachtige wereldtaal eigen kunnen maken. Om je op pad te helpen hebben we een unieke en zeer effectieve methode ontwikkeld die op vijf pijlers rust.

Ontdek de vijf pijlers

  1. Persoonlijke aandacht
  2. Nieuwsgierigheid boven alles
  3. Taal is cultuur
  4. Gefocust op conversatie
  5. Samenwerking met een professional

1. Persoonlijke aandacht

Reken op ons voor persoonlijk advies bij het vormgeven van je studieprogramma, zowel aan het begin als tijdens je gehele leertraject.

2. Nieuwsgierigheid boven alles

Bij ons ga je deze uitdaging aan met nieuwsgierigheid, omdat we hebben gezien dat dit onzekerheid bestrijdt en het traject plezierig maakt. Wie zei moeilijk? Het is beter om te denken: wat interessant!

3. Taal is cultuur

Wij zien taal als onderdeel van de cultuur waarin het leeft en zich ontwikkelt. Zo leer je bij ons niet alleen Spaans spreken, maar ook de waarden en gebruiken van deze ongelooflijk rijke cultuur.

4. Gefocust op conversatie

Je leert vanaf dag één in het Spaans te communiceren, omdat we een omgeving creëren waarin je je op je gemak voelt om met het Spaans te experimenteren en vragen te stellen.

5. Samenwerking met een professional

Je leraar is een deskundige gids met een passie voor taalonderwijs die rekent op jouw inzet en toewijding. Dankzij je werk en haar steun zal je snel en blijvend resultaat zien.

Dit is het Citadel team

Boek hier je cursus Spaans