fbpx

Kennismaking

Plan hier een online kennismaking met Leonor, en kom erachter welke cursus het beste bij jou past aan de hand van een gratis 1 op 1 niveautest.

Dit gesprek is vrijblijvend en duurt ong. 20 minuten.

Kies een datum en tijd die jou uitkomt, en krijg direct een afspraakbevestiging met meetinglink toegestuurd!

Leonor, hoofddocente Citadel Spaans

Directe online afspraakbevestiging

Gratis niveautest

Persoonlijk adviesgesprek

Vrijblijvend en kosteloos

Veelgestelde vragen

Je kunt in de tool hierboven een kennismaking inplannen. Nadat je een dag en tijd hebt geboekt, ontvang je direct een bevestiging per email met daarin een link om mee te doen aan de kennismaking via Zoom.

Komt geen van de beschikbare tijden jou uit? Stuur ons dan een email naar info@citadelspaans.nl met daarin je volledige beschikbaarheid voor de komende week.

Tijdens onze kennismaking peilen we je niveau Spaans en bespreken we je doelen, om zo erachter te komen welke cursus het beste bij je zou passen. Ook is er ruimte voor jouw vragen over onze methode, het materiaal en onze docenten.

Nee, de kennismaking is geen examen, maar eerder een kans om erachter te komen wat jouw niveau precies is en zo zeker weten dat je straks in de juiste cursus zit.

Om de kennismaking zo goed mogelijk te benutten, vragen we je wel om een rustige plek te zoeken en op tijd te zijn.

In de bevestiging die je per email ontvangt na het boeken van je kennismaking heb je de optie om je kennismaking te verzetten of te annuleren.